Welkom bij Iki Dress -De Online Shop voor Handgemaakte TuTus

Ik ben Nicoline de Kraa, moeder van 2 (iki) mooie meiden, inmiddels al tieners. Zij hadden al heel jong een voorliefde voor jurken en zijn mijn inspiratie geweest om deze jurken shop op te richten.

Na jarenlang unieke internationale merkkleding te hebben verkocht in de webshop, heb ik begin 2016 het roer radicaal omgegooid. Ik beleef heel veel plezier aan het maken van tule tutu jurken en rokken en deze unieke handgemaakte jurken zijn bijna niet te krijgen in Nederlandse webshops. Vandaar dat ik had besloten om alleen nog maar handgemaakte artikelen en bijbehorende accessoires te gaan verkopen.

Ik gebruik de beste tule die ik heb gevonden en geloof mij ik heb vele soorten geprobeerd. Deze tule is zacht en kreukt veel minder dan vele andere varianten.

Begin dit jaar heb ik besloten om te stoppen met de verkoop van tule. Ik zal zelf nog creatief bezig blijven, dus de webshop zal in enige vorm blijven bestaan, alleen ben ik nog aan het brainstormen hoe ik dit in zal gaan vullen.

Heeft u vragen? Het liefst ontvang ik deze per email of via het contactformulier.  Naast Iki Dress heb ik namelijk ook nog een drukke baan. Mijn mail houd ik prima bij. De telefoon kan ik niet altijd opnemen.

Veel plezier met het winkelen in mijn webshop. Heeft u nog suggesties of opmerkingen, ook deze hoor ik graag!

 

Met vriendelijke groet,

Nicoline

 

 

 

 

© 2016 - 2023 Iki Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel