Over Iki Dress

Welkom bij Iki Dress -De Online Shop voor Handgemaakte TuTus

Ik ben Nicoline de Kraa, moeder van 2 (iki) mooie meiden van 11 en 9 jaar. Zij hadden al heel jong een voorliefde voor jurken en zijn mijn inspiratie geweest om deze jurken shop op te richten.

Na jarenlang unieke internationale merkkleding te hebben verkocht in de webshop, heb ik begin 2016 het roer radicaal omgegooid. Ik beleef heel veel plezier aan het maken van tule tutu jurken en rokken en deze unieke handgemaakte jurken zijn bijna niet te krijgen in Nederlandse webshops. Vandaar dat ik heb besloten om alleen nog maar handgemaakte artikelen en bijbehorende accessoires te gaan verkopen.

Een tutujurk/rok van Iki Dress wordt door mij met veel liefde en oog voor detail gemaakt. Of u nu kiest voor een standaard model of een artikel helemaal naar eigen wens laat maken, vrijwel alles is mogelijk.

Ik gebruik de beste tule die ik heb gevonden. Deze tule is zacht en kreukt veel minder dan vele andere varianten.

Zelf proberen. Ook mogelijk. In mijn shop treft u verschillende kwaliteiten tule, tops, haarbanden (ook per meter) en meer aan om ook zelf aan de slag te gaan. Ik lever deze artikelen uit voorraad per artikel staat het aantal voorradige vermeld. Een grote hoeveelheid nodig? Of bestelt u regelmatig? Neem contact met mij op, misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Heeft u vragen? Het liefst ontvang ik deze per email of via het contactformulier.  Naast Iki Dress heb ik namelijk ook nog een Parttime baan en zoals gezegd 2 meiden met een drukke sport programma's. Mijn mail houd ik prima bij. De telefoon kan ik niet altijd opnemen, laat dan in elk geval een bericht achter zodat ik terug kan bellen.

Veel plezier met het winkelen in mijn webshop. Heeft u nog suggesties of opmerkingen, ook deze hoor ik graag!

 

Met vriendelijke groet,

Nicoline

 

 

 

 

© 2016 - 2021 Iki Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel