Betalen

Hoe kan ik betalen?

 • Ideal - U kunt binnen IDEAL kiezen voor uw eigen bank. Houd uw bankpasje en evt. random/digi-reader bij de hand, deze betaling dient u gelijk af te ronden in het systeem.
 • Paypal - Heeft u een paypal account gelinkt aan uw credit card of bankrekening, dan kunt u met Paypal betalen. Ook deze betaling wordt direct in het systeem afgerond. Let op dat u de pagina van paypal niet te snel verlaat.
 • Vooruitbetaling per bankoverschrijving. U ontvangt van ons na het afronden van de bestelling een email met onze bankgegevens en natuurlijk het te betalen bedrag. Wij verzenden de artikelen na ontvangst van de betaling. De bankgegevens zijn : Rekening nummer NL93RABO0156426013 tnv Iki Dress.
 • Mr Cash - Online betaling voor Belgische klanten.
 • Achteraf betalen via Afterpay- Er is nu ook een mogelijk tot achteraf betalen via Afterpay. Achteraf betalen via AfterPay werkt heel gemakkelijk Nadat u gekozen heeft voor achteraf betalen dient u een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan AfterPay een gegevenscontrole doet. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere uw naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer. Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld kunt u het bestelproces afronden door op bevestigen te klikken. De kosten voor Afterpay zijn erg hoog, vandaar dat we 1 euro extra kosten doorrekenen voor deze betaalmethode.

  Vervolgens verstuurt Iki Dress het door u aangekochte product. AfterPay is niet betrokken bij het leveringsproces van het bestelde product. Na afloop van de retourtermijn (2 weken na verzending van de bestelling) of nadat de klant heeft aangegeven dat alles naar wens is ontvangt AfterPay van Iki Dress een signaal dat het betaaloverzicht verzonden kan worden. Het factureringsproces wordt geheel door AfterPay uitgevoerd. U ontvangt van Afterpay een email met de te betalen factuur op het opgegeven mail adres.

  Afterpay verzorgt dus dit hele proces en u ontvangt een factuur van afterpay voor betaling van de door u geplaatste bestelling.

  Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan deze vorm van betalen. Zo is het minimale orderbedrag 10 euro en het maximale orderbedrag 200 euro. Indien u nog nooit via Afterpay een betaling heeft verricht zal de eerste order maximaal 100 euro mogen bedragen.

  Zoals hierboven omschreven voert Afterpay een controle uit op uw gegevens, zij hanteren een strict privacybeleid. Mocht u hierover vragen hebben dan verwijzen wij u door naar de Afterpay website. Indien u verzoek tot achteraf betaling niet wordt goed gekeurd door Afterpay kunt u voor een van de andere betalingsmerhoden kiezen. U komt dan automatisch terug op de Iki Dress site.

 

Indien u twijfelt of de betaling juist is verlopen neem dan contact op met info@ikidress.nl via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2021 Iki Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel