Herroeping bestelling, Retouren en Ruilen 

Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen ontvangst worden teruggestuurd. Wel moeten deze retouren schriftelijk worden aangemeld via het contactformulier of email (info@ikidress.nl). Op deze manier weten we welke artikelen we terug kunnen verwachten. Je bent niet verplicht om een reden voor de retourzending op te geven, maar we horen het graag, op deze manier kunnen we eventueel beschrijvingen aanpassen om je zo nog beter te kunnen informeren. 

De terug te zenden goederen graag goed verpakt en voldoende gefrankeerd retourzenden binnen 14 dagen na aanmelding van de retour (na schriftelijke goedkeuring) naar: 

Iki Dress

Laan van Nieuw Oosteinde 70A

2274 EH Voorburg

 

Om de verwerking zo snel mogelijk af te kunnen handelen graag wel je naam en ordernummer vermelden. 

Let er wel op dat de kosten en het risico voor de retourzending voor eigen rekening is. 

Als je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel of andere maat. dan kun je het nieuwe artikel direct in de webshop bestellen. Als je kiest voor een directe betaling dan zullen we het artikel direct verzenden. Indien het retour ontvangen artikel door ons wordt ontvangen wordt dan het aankoopbedrag terug betaald. 

Let op: artikelen die op aanvraag worden gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd. Daarom is het van belang dat u de juiste maten, kleuren en andere wensen doorgeeft. Voordat het artikel uiteindelijk wordt verzonden zal ik altijd een foto sturen met het eindprodukt zodat deze door u kan worden goedgekeurd.  Pas daarna zal het artikel worden verzonden.

Rollen tule die waarvan het plastic is verwijderd worden niet meer retour genomen. Ook artikelen die op maat zijn afgeknipt of op verzoek zijn gemaakt worden niet retour genomen.

Terugbetaling

Indien de gehele bestelling wordt retour gezonden zal het hele factuurbedrag (dus inclusief betaalde verzendkosten) worden teruggeboekt. Bij retourzenden van een gedeelte van de bestelling wordt de waarde van de artikelen terugbetaald, dus niet de verzendkosten.

Het kan zijn dat een bestelling in eerste instantie gratis was verzonden (orders boven de 100 euro), indien door de retouren het bedrag onder de 100 euro komt worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.

Retouren worden zsm behandeld, door drukte kan het soms voorkomen dat er een paar dagen tussen de ontvangst van de retour en de daadwerkelijke afhandeling zit.

© 2016 - 2024 Iki Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel