Algemene Voorwaarden Iki Dress
Dit zijn de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van
Iki Dress
Laan van Nieuw Oosteinde 70a
2274 EH Voorburg
Telefoonnummer:06-13647006
E-mailadres: info@ikidress.nl
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer 27366181
BTW nummer: NL001723721B85

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot alle bestellingen en geleverde producten tussen Iki Dress en de klant. De klant dient bij het bevestigen van de bestelling aan te geven dat hij kennis heeft genomen van de algemene voorwaarden en dat hij/zij hiermee akkoord is. Iki Dress heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

Prijzen en Aanbiedingen
Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden verleend.
Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de looptijd die is aangegeven. Iki Dress kan echter de looptijd van de aanbieding vroegtijdig beëindigen.

Betaling
Betaling vindt plaats op een van de volgende betalingsmethoden:
• Ideal : als u telebankiert bij de Rabobank, ABN AMRO, ING (Postbank), Fortis of SNS Bank kunt u op deze manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.
• Paypal: direct en online voor houders van een Paypal account. Uw betaling wordt online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wordt goedgekeurd. Voor online betalingen worden geen extra kosten doorberekend.
• Mistercash: Met een Belgische bankrekening via Mistercash.
• Vooruitbetaling per bankoverschrijving: overschrijving per telebankieren of papierenoverschrijving


Als de betaling door ons ontvangen is, verzenden wij de bestelling binnen 2 werkdagen, tenzij anders vermeldt bijv. voor een jurk op maat. De betalingstermijn voor vooruitbetaling is 1 week, gedurende deze tijd reserveren wij de producten. Indien na deze termijn geen betaling is ontvangen wordt de reservering van het artikel ongedaan gemaakt. Het artikel wordt dan weer in de winkel geplaatst.

Verzending en Verzendkosten
De voorradige artikelen worden normaal gesproken binnen 1 dag na ontvangst van de betaling verzonden per Post.NL. Indien hiervan door vakantie of gedurende actieperioden wordt afgeweken krijgt u hiervan direct bericht.
De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn afhankelijk van de grootte van de te verzenden artikelen en bedragen tussen de 2,19 en 6,25 euro. Verzendkosten naar Belgie bedragen standaard 9,00 euro voor een Track& Trace pakket.


Annuleren
Indien u een bestelling wilt annuleren neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij de goederen niet nodeloos in de reservering laten staan. Wij berekenen geen annuleringskosten. Alleen als er een jurk op maat is aangevraagd en als we daarvoor al materialen hebben gebruikt kan er niet meer geannuleerd worden.

Ruilen en terugsturen van artikelen

De koper heeft, conform de wet koop op afstand, het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst uitsluitend de gehele bestelling te herroepen, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een reden. Het aankoopbedrag zal dan terugbetaald worden. Ook de initieel betaalde verzendkosten worden teruggestort. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Bij het terugsturen van een gedeelte van de bestelling wordt het aankoopbedrag van dat artikel teruggestort en niet de betaalde verzendkosten.
Ruilen van een artikel voor een ander artikel of andere maat kan altijd binnen 14 dagen.
Het is wel van belang dat de juiste procedure wordt gevolgd De goederen dienen binnen 14 dagen na ontvangst voor retour te worden aangemeld via ons contactformulier of gewoon per email. Iki Dress stuurt een bevestigingsmail met de te volgen instructies. De klant stuurt de goederen volgens de instructie op eigen kosten en risico binnen 7 dagen na aanmelding op naar het opgegeven adres (Iki Dress - Laan van Nieuw Oosteinde 70a, 2274 EH Voorburg, tenzij anders vermeldt)
Voor zowel retouren als ruilen geldt dat u binnen 14 dagen contact opneemt met Iki Dress (info@ikidress.nl). Iki Dress zal dit per mail bevestigen en de te volgen procedure beschrijven. Het artikel dient onbeschadigd, ongedragen, met aangehecht artikelkaartjes en in een degelijke verpakking te worden teruggestuurd. De kosten en verzendrisico van de retourzending zijn voor rekening van de koper. De artikelen dienen binnen 7 dagen na aanmelding van de retour te worden opgestuurd. Na ontvangst van de artikelen in oorspronkelijk staat zullen we het bedrag binnen 2 weken retour storten.

Indien een retour niet wordt aangemeld dan kunt u het artikel ruilen of een tegoedbon krijgen, maar geen geldbedrag retour. Wordt de retour echter na de herroepingstermijn van 2 weken ontvangen dan wordt deze niet in behandeling genomen!!

LET OP: Artikelen die speciaal voor een klant zijn gemaakt of artikelen die op maat zijn afgeknipt kunnen niet retour worden gezonden. Tenzij er sprake is van een productiefout. Daarom is het van belang dat u de juiste maten en andere specificaties doorgeeft. Voordat het artikel uiteindelijk wordt verzonden zal ik altijd een foto sturen met het eindproduct zodat deze door u kan worden goedgekeurd.
Rollen tule die uit de verpakking zijn gehaald kunnen niet worden retour gezonden.

Klachten, Garantie en Aansprakelijkheid
Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren, dat voldoet aan alle specificaties zoals vermeldt op de website. Na ontvangst van uw bestelling dient u de geleverde goederen zo spoedig mogelijk na te kijken op eventuele gebreken of op juistheid van de geleverde artikelen volgens uw bestelling.
Het kan voorkomen dat de kwaliteit van een artikel na een periode van gebruik niet meer aan uw verwachting voldoet. Iki Dress geeft 1 maand garantie op fabricagefouten. De garantie dekt geen oneigenlijk gebruik, scheuren, normale gebruik slijtage of schade door verkeerd gebruik/wassen van de artikelen. Er wordt geen garantie gegeven op lovertjes, glitters en/of kralen.
De handgemaakte tule artikelen worden gemaakt uit een elastische top en losse stroken tule. Het materiaal is veelal nylon en getest door onze leverancier. Toch willen wij erop wijzen dat het gebruik van de kleding op eigen risico is. Kijk uit met vuur en bijv. met traplopen en fietsen. Het gebruik van onze producten is voor uw eigen risico. Indien u een klacht heeft over een artikel dan horen wij dat graag van u. Stuur een e-mail naar info@ikidress.com en wij nemen zsm contact met u op.
Copyright
Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming tekst en foto’s over te nemen of te publiceren. Bij overtreding zullen wij juridische stappen ondernemen.

Overig
Voor misverstanden, vertragingen en het fout overkomen van bestellingen en mededelingen door het gebruik van internet of ander communicatiemiddel tussen Iki Dress en de klant, is Iki Dress niet aansprakelijk. In geval van overmacht heeft Iki Dress het recht om naar eigen keuze, de uitvoering van de bestelling van een klant op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden. Dit wordt schriftelijk aan de klant meegedeeld. Iki Dress is dan niet gehouden aan enige schadevergoeding.

Privacy
Persoonsgegevens van onze klanten worden nooit aan derden ter beschikking gesteld. De klantgegevens worden alleen gebruikt om de bestellingen en betalingen te verwerken en als mailinglist van Iki Dress zelf.

Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2024 Iki Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel