Restanten : Tule & Tops

Tule is verkrijgbaar in heel veel verschillende kwaliteiten. Ik heb de afgelopen jaren vele leveranciers uitgeprobeerd en probeer op mijn site te beste prijs/kwaliteit aan te bieden.

Ik werk zelf graag met nylon tule, omdat dit materiaal wat zachter is. Ook staat nylon in Nederland op de lijst van veilige stoffen. Echter soms is de tule zo zacht dat de uiteinden van de stroken in elkaar gaat zitten. Dat is het geval met de nylon tule kwaliteit B. Kwaliteit A houdt zijn vorm veel beter. Deze kwaliteit is echter niet altijd in alle kleuren leverbaar. Vandaar dat ik ook kwaliteit B aanbiedt.  Kwaliteit C is nieuw op de site. Deze tule is mooi zacht en fijn gemaasd.

Veel tutu tule makers uit Amerika preferen de polyester tule. Deze is wat stugger en houdt mooi zijn vorm.  Ik heb enkele kleuren op voorraad.  Op aanvraag kan ik andere kleuren bestellen.

Tule is getest, maar door het karakter van de stof is voorzichtigheid in de buurt van vuur altijd geboden. Ook door de losse stroken is extra uitkijken bij bijv. spelen nodig, een strook kan altijd ergens tussen zitten.

Iki Dress is niet aansprakelijk voor letsel dmv gebruik van deze tule produkten

Kleuren.  Helaas kunnen de kleuren afwijken, de foto kan al iets afwijken en daarnaast zien de kleuren er op een computer/telefoonscherm door verschillende scherminstellingen ook anders uit. Per levering kunnen de kleuren van de tule iets en soms zelfs behoorlijk afwijken. Ik probeer dit zo goed mogelijk per bestelling te bekijken. Bij nabestellingen kan ik echter niet garanderen dat de kleuren exact hetzelfde zijn. Tule op een rol is ook veel kleurrijker dan een strook losse tule. Tule is natuurlijk doorzichtig, dus zelfs 3 lagen tule zullen lichter uitvallen dan de kleur van een strak opgerolde tule op een rol.

 

© 2016 - 2022 Iki Dress | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel